Διαμονή

Τα δωμάτιά μας ανήκουν στην κατηγορία των τεσσάρων (4) κλειδιών και είναι εξοπλισμένα με όλες εκείνες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε για μία ήρεμη και ξέγνοιαστη διαμονή όπως ενδεικτικά: Στρώματα & μαξιλάρια COCOMAT, πλήρη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη, ψυγείο, άνετη ντουλάπα, τηλεόραση 43”, χρηματοκιβώτιο, ευρύχωρο λουτρό, στεγνωτήρα μαλλιών, ψηφιακή ζυγαριά και λοιπές παροχές λουτρού, κλιματισμό και άλλα πολλά.

Όλα μας τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα απέχοντας περίπου 30 μέτρα από αυτήν. Τα δωμάτια στον όροφο διαθέτουν μπαλκόνι και τα δωμάτια στο ισόγειο διαθέτουν μπαλκόνι και κήπο, όλα με τον ανάλογο εξοπλισμό (τραπέζι, καρέκλες, ξαπλώστρες) μέσα σε ένα πράσινο και ήσυχο περιβάλλον.    

 

Διαμονή

Η διεύθυνση, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας, εδώ στο Blue Horizon, θέλουμε να κάνουμε την κάθε μέρα σας πιο άνετη και ευχάριστη. 

Γι’ αυτό σας παρέχουμε:

Επίσης, πιστεύουμε ακράδαντα στην ανάγκη και υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντός μας μέρος του οποίου αποτελεί η ίδια η ανθρώπινη ύπαρξη.
Με γνώμονα αυτή μας την πεποίθηση και με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών, την οποία σας υποσχεθήκαμε, σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε ώστε να μπορούμε όλοι μας να απολαμβάνουμε τον παράδεισό μας και να τον κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές τουλάχιστον όπως τον παραλάβαμε.
Όσα περισσότερα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες πλένονται, στεγνώνονται και σιδερώνονται χωρίς λόγο, τόσο περισσότερα απορρυπαντικά και ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιούνται.
Αφήστε τις πετσέτες σας στο δάπεδο αν επιθυμείτε την αντικατάστασή τους ή επάνω στις κρεμάστρες τους αν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε ξανά. Ενημερώστε μας αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σας ακόμη μία μέρα.
Σας ενημερώνουμε πως για τον καθαρισμό και την απολύμανση των ιδιωτικών και κοινόχρηστων χώρων μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα.
Επιπλέον, η λειτουργία των συστημάτων κλιματισμού, αν πρόκειται να λείψουμε αρκετές ώρες από το δωμάτιο, ή με πόρτες και παράθυρα ανοιχτά, αυξάνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας με αντίστοιχη αύξηση του ενεργειακού αποτυπώματός μας.